facebook tracking
Avdelning

Leverans & Support

Connect
Hjältarna som får det fungera

Våra lösningsarkitekter bygger framtidens IT-säkerhetsinfrastruktur baserat på vår produktfamilj Net iD. Produkterna är branschledande och används i används idag i flera av de största IT-säkerhetsprojekten i Sverige, Norge och Finland. 

I Leverans & Supportteamet möter du kunder som är i behov av din kunskap och expertis, och du får ta ansvar för att lösa våra kunders utmaningar. Som lösningsarkitekt deltar du redan från start med pree-sales och vidare med förstudie, workshops, design och integration av våra produkter i kundens IT-miljö. Efter ett levererat uppdrag får du även, tillsammans med vår supportavdelning, arbeta för att hålla igång kundernas lösning vid till exempel förändringar och uppgraderingar

Har du senior bakgrund som lösningsarkitekt med fokus på Windows och AD samt IT-säkerhet – tveka inte att bli en av oss på SecMaker nu!

Arbetsplats och kultur

 

Stämningen hos SecMaker präglas av glädje, framgångsvilja och högt i tak. Vi har en god blandning av erfarna experter och nya talanger. Att vi hjälps åt, lär av varandra är en självklarhet. 

Utveckling och innovation är våra drivkrafter. Vi strävar alltid efter bättre lösningar inom allt vi gör. 

Vi håller ett högt tempo då vi gillar det vi gör. Ibland uppstår hetsiga diskussioner, men som alltid präglas av  vänlighet och humor. 

 

Jobbar du redan på SecMaker?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@example.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor